آسانسور هیدرولیکی

شرکت آسانسور و پله برقی آتیس آماده خدمات رسانی در کلیه بخش های فروش و نصب و راه اندازی آسانسور هیدرولیک و دیگر آسانسورهای روز دنیا مثل :

  • ماشین بر
  • نفربر
  • بالابر
  • فروش انواع جک های هیدرولیکی
  • فروش انواع پاور هیدرولیک

می باشد.

آسانسور هیدرولیکی

آسانسور هیدرولیک عامل حرکت کابین، شامل مجموعه سیلندر و پیستون هیدرولیکی بوده که می تواند وزنه تعادل نیز داشته باشد. آسانسور هیدرولیک معمولا برای ارتفاع و سرعت کم کاربرد دارد. سیستم محرکه آسانسورهای هیدرولیک می تواند از نوع مستقیم و یا غیر مستقیم باشد. در نوع مستقیم جک بدون واسطه به زیر کابین و یا یوک کابین در کنار کابین متصل شده و در نوع غیر مستقیم حرکت توسط سیم بکسل به کابین (کاراسلینگ) منتقل میگردد. (بند ۱۵-۲-۱ مبحث پانزدهم)

 آسانسورهای هیدرولیک قبل از اختراع آسانسورهای کششی در امریکا رواج داشته است. تا  پیش از سال 1945 عموما از سیال آب جهت نیروی محرک جک استفاده می شده که از سال 1945 با بکارگیری روغن به عنوان سیال در جک، استفاده از آب منسوخ گردید.

از اسانسورهای هیدرولیک جهت حمل و نقل بارهای سنگین در آسانسورهای اتومبیل بر، باربر و همچنین در ساختمانهای مسکونی کم ترافیک با ارتفاع کم استفاده می گردد.

سرعت آسانسور های یاد شده از 125/0 تا 1 متر بر ثانیه می باشد. لازم به ذکر است سرعت 63/0 متر بر ثانیه بدلیل امکان نصب پاوریونیت بدون مکانیزم خنک کننده و نیز عدم نیاز به مکانیزم پاراشوت تدریجی (گاورنر ، ترمز ایمنی و …) از عمومیت بیشتری برخوردار میباشد . در سرعت های بیشتر از 63/0 متر بر ثانیه بایستی از سیستم خنک کننده مناسب استفاده نمود که اغلب گرانقیمت می باشد.

 مکانیزم هیدرولیک

سیستم کلی حرکتی آسانسور هیدرولیکی به نحوی است که عامل حرکت کابین آسانسور توسط سیلندر و پیستون (جک و پاور) هیدرولیکی انجام می گردد و عموما 99.9%  وزنه تعادل نداشته و برای ارتفاعات کم و با سرعت های کم مورد استفاده قرار می گیرد.

آسانسور هیدرولیکی میتواند از نوع مستقیم و یا غیر مستقیم باشد که در نوع مستقیم جک بصورت مستقیم و بردن واسطه به زیر یوک کابین (مستقیم زیر) یا یوک کنار کابین (مستقیم کنار) متصل میگردد و جک به طور مستقیم بر کابین آسانسور تاثیر گذاشته و کابین را به حرکت در می آورد در نوع آسانسور هیدرولیکی جک غیر مستقیم (جک بغل) جک توسط فیکستچر ریل هدایت شده و به فلکه ها متصل می گردد که روی آن فلکه های سیم بکسل به کابین متصل است و حرکت فلکه ها موجب حرکت سیم بکسل و در نهایت حرکت کابین آسانسور میشود.

در آسانسور هیدرولیک عامل حرکت کابین، شامل مجموعه سیلندر و پیستون هیدرولیکی بوده رهیدرولیک معمولا برای ارتفاع و سرعت کم کاربرد دارد. سیستم محرکه آسانسورهای هیدرولیک می تواند از نوع مستقیم و یا غیر مستقیم باشد. در نوع مستقیم جک بدون واسطه به زیر کابین و یا یوک کابین در کنار کابین متصل شده و در نوع غیرمستقیم حرکت توسط سیم بکسل به کابین (کاراسلینگ) منتقل میگردد.
آسانسورهای هیدرولیک قبل از اختراع آسانسورهای کششی در امریکا رواج داشته است. تا پیش از سال ۱۹۴۵ عموما از سیال آب جهت نیروی محرک جک استفاده می شده که از ۱۹۴۵ با بکارگیری روغن به عنوان سیال در جک، استفاده از آب منسوخ گردید. ؛ از اسانسورهای هیدرولیک جهت حمل و نقل بارهای سنگین در آسانسورهای اٹومبیل بر باربر و در ساختمانهای مسکونی کم ترافیک با ارتفاع کم استفاده میگردد، سرعت آسانسورهای یاد شده از ۰/۱۲۵ تا ۱ متر بر ثانیه میباشد. لازم به ذکر است سرعت ۰/۶۳ متر بر ثانیه بدلیل نصب پاوريونيت بدون مکانيزم خنک کننده و نیز عدم نیاز به مکانیزم پاراشوت تدریجی گاورنر، ترمز ایمنی و… بایستی از سیستم خنک کننده مناسب استفاده نمود که اغلب گرانقیمت میباشند.

مزایای آسانسورهای هیدرولیک

از مزایای آسانسورهای هیدرولیک می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • نیروی کم / قدرت زیاد
  • عدم نیاز به سقف چاه مستحکم
  • عدم نیاز به فضای موتورخانه در بالای چاه آسانسور
  • ایمنی بیشتر مخصوصا در هنگام وقوع زلزله
  • نرمی حرکت و دقت در توقف (مشابه سیستم 3۷f)
  • توانایی بالابردن بارهای سنگین
  • ضریب ایمنی این آسانسورها بسیار بالاست چون اصلا امکان سقوط ندارند
  • در آسانسور هیدرولیک چاه آسانسور میتواند بدون سقف باشد ونیز موتورخانه دربالای چاه قرار نمیگیرد.
  • آسانسورهای هیدرولیک حدودا 12% کمتر از آسانسورهای کششی فضا اشغال میکنند.
  • حرکت نرمتر و هزینه نگهداری پایین تری دارند.
  • در هتل ها و رستورانهای شیک که ارتفاع کمی دارند از آسانسورهای پانوراما (شیشیه ای) استفاده میکنند که دارای سه وجه شیشه ای اند علاوه بر درب آسانسور که شیشه ای است. پس برای یک طراحی و معماری شیک بسیار مناسبند.همچنین این آسانسورها وزنه تعادل ندارند وتاسیسات آنها پشت کابین نصب میشود.
  • مصرف برق در این آسانسورها تقریبا نصف آسانسورهای کششی است چون هنگام پایین آمدن از نیروی جاذبه زمین استفاده میکنند که همچنین سرعت پایین آمدن را افزایش میدهدومصرف انرژی آن در این حالت تقریبا صفر است .

هنگامی که نیاز به استفاده از آسانسور با تراول کوتاه و ظرفیت زیاد باشد اهمیت آسانسورهای هیدرولیکی آشکار تر میگردد. سیستمهای هیدرولیک، دارای توان نیروی بالا برنده قوی و راندمان مکانیکی مناسب می باشند. هنگامی که نیازی به سرعتهای بالاتری نباشد، آسانسورهای هیدرولیکی می توانند با ظرفیتهای ۵۷۰۰۰ کیلو گرم و یا بیشتر عمل نموده که این وزنها عموما مربوط به واگن های پر بار سنگین و یا کامیونهای بزرگ می باشد. یکی دیگر از مزایای آن استفاده در آسانسور هتل میباشد.

کاهش ابعاد آهنکشی

از آنجایی که آسانسورهای هیدرولیکی نیرو و بار عمودی به اسکلت ساختمان اعمال نمی کند ابعاد آهن کشی چاهک به طرز چشمگیر کاهش مییابد.

بهره برداری موثرتر از ساختمان

فضای مورد نیاز برای چاه آسانسور هیدرولیک ۱۲٪ کمتر از چاه آسانسور کششی میباشد. آسانسور هیدرولیک نیاز به فضای موتورخانه در بالا نداشته اما نیاز به Over Head بیشتری در نوع مستقیم دارند.

اگر نیاز به اطلاعات درباره روغن هیدرولیک دارید این لینک را مطالعه کنید.

انواع آسانسور هیدرولیک

آسانسور هیدرولیک انواع مختلفی دارد که با توجه به ابعاد و فضای شما طراحی و ساخته میشود از انواع مختلف آن میتوان به آسانسور هیدرولیک مستقیم جک از زیر که به اصطلاح به آن جک مستقیم هم گفته می شود. نوع دیگر آن جک از بغل 1 به 1 و نوع آخر آن جک از بغل 2 به 1 که در زیر به تفسیر و توضیح آن میپردازیم.

 

آسانسور هیدرولیک1- مستقیم جک از زیر یا همان جک مستقیم

این نوع از آسانسورهای هیدرولیک بیشتر در فضاهایی استفاده میشود که عرض و عمق چاله آسانسور فضای کافی را ندارد و به دلیل عدم نیاز به نصب قاب وزنه فضای مفید بیشتری برای کابین به نسبت آسانسورهای معمول به شما میدهد.

ولی نکته مهمی که باید در نظر گرفت این است که آسانسور هیدرولیک جک از زیر نیاز به حفر چاله ای به عمق نیم متر دارد و اگر امکان این کار نباشد باید از نوع دیگری از آسانسور هیدرولیک استفاده کرد.

شاید این مطلب را نیز بپسندید : آسانسور خودروبر

2- هیدرولیک جک از بغل 1 به 1

در این نوع از آسانسور ها ، جک از بغل و در کنار کابین نصب میشود و مقداری از فضای عمق و عرض چاه آسانسور شما را میگیرد و به طبع آن فضای کابین شما کوچکتر میشود.

این نوع از آسانسور یک مزیتی که به نسبت هیدرولیک مستقیم جک از زیر دارد این است که دیگر نیازی به کندن و حفر چاله نیم متری در کف چاهک نیست.

3- هیدرولیک غیر مستقیم 2 به 1

این نوع از آسانسورها برای ارتفاع بلندتر به کار برده میشود و در آن از سیم بکسل و فلکه و از جک کوتاه تری نسبت به مدل قبل در آن استفاده میشود.

نکته مهمی که وجود دارد این است که در مدل جک از بغل 1 به 1 و جک از زیر به دلیل عدم سقوط و استفاده از جک نیازی به استفاده از پاراشوت و گاورنر نیست ولی در مدل 2 به 1 چون از سیم بکسل استفاده میکنیم باید از گاورنر و پاراشوت هم نیز استفاده کنیم.

نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که به دلیل استفاده از فشار روغن و پمپ کردن در جک ها نمیتوانیم از آسانسورهای هیدرولیک در مکان هایی که دارای گرمای زیاد سرمای زیاد و یا اختلاف دمایی بالایی بین گرما و سرما دارند استفاده نمود. چون باید روغن داخل پیستون ها و جک از غلظت کافی و مناسب برخوردار باشد و هرچند وقت یکبار باید روغن درون آن بررسی و در صورت نیاز تعویض گردد.

نکته مهم دیگری که میتوان به آن اشاره کرد ارتفاع ساختمان میباشد. نهایت ارتفاعی که میتوانید آسانسور هیدرولیک داشته باشید 6 طبقه میباشد و بالاتر از آن مقرون به صرفه نخواهد بود.

آسانسور هیدرولیک

 

 

آسانسور هیدرولیک نسل جدیدی از آسانسورهاست که جز آسانسورهای بدون موتورخانه هستند تجهیزات اصلی آنها جک(cylinder)وپاوریونیت است که نیروی محرکه وحرکت رادر آسانسورهیدرولیک ایجاد میکنددر آسانسورهای هیدرولیکی باتحت فشارقراردادن سیالی مثل روغن نیروی رانش ایجاد میشود و پس از انتقال این نیرو به جک های هیدرولیک باعث ایجاد حرکت میشود .این نوع از آسانسورها نسبت به آسانسورهای کششی کم هزینه ترند.این آسانسورها برای حمل بارهای سنگین بیش از 4000کیلوگرم در ارتفاع کم کاربرد بسیار دارندچون توان ونیروی بالابرنده قوی دارندپس راندمان مکانیکی خوب همراه با هزینه کمتر دارندوتا ظرفیت 57000کیلوگرم راهم میتوانند جابجا کنند.از آنجاکه اتصالات مکانیکی بین پاوریونیت و چاهک آسانسورهای هیدرولیکی رالوله ها وشلنگ  ها تشکیل میدهند از این قابلیت  انعطاف میتوان  استفاده نمود و بخش پاوریونیت رادر محل مناسبی تا شعاع 12متر دورتر از سیلندرهیدرولیک قرار داد.ولی در سرعت های بالتر از 1 متر نمیتوان از این آسانسورها استفاده کرد.

 

آسانسورهای هیدرولیک

 

بای آسانسورهای کم ارتفاع باظرفیت بالا(خوروبر یا باربرو..)وآسانسورهای شیشه ای در ساختمانهای 5 طبقه  یا 7 طبقه البته اگر ترافیک کمی داشته باشد سیستم هیدرولیک بهترین انتخاب است.

جمع بندی:

1-برای ارتفاع های بالای 18 متر و بالای 6 طبقه این نوع آسانسور مقرون به صرفه نخواهد بود.

2-در مکان هایی که ابعاد چاهک شما کم است برای بزرگتر شدن فضای مفید کابین شما بهترین انتخابتان آسانسور هیدرولیک می باشد.

3- آسانسور هیدرولیک توانایی بالابردن بارهای سنگین را دارد و در هنگام زلزله از ایمنی بیشتری برخوردار است.

4- در جک از زیر و جک از بغل 1 به 1 برخلاف جک از بغل 2 به 1 نیازی به استفاده از سیم بکسل و گاورنر و پاراشوت نیست.

برای مشاوره رایگان می توانید با شماره 73048-021 تماس بگیرید